23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Sutra sunčano uz umjereno naoblačenje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopštili su meteorolozi.

Ujutro hladno i pretežno vedro, na istoku nešto oblačnije. U nižim predjelima slab mraz, a u višim umjeren.

Oko rijeka i po kotlinama prolazno uz sumaglicu i maglu. Tokom dana pretežno sunčano vrijeme uz postepeno naoblačenje sa zapada krajem dana, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće između minus pet i jedan, na jugu od dva do šest stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna između sedam i 13, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Čemerno nula, Han Pijesak, Kalinovik i Ivan-sedlo jedan, Kupres i Sokolac dva, Gacko i Nevesinje tri, Mrkonjić Grad četiri, Ribnik, Drvar i Jajce pet, Rudo, Šipovo, Livno, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica šest, Višegrad i Bugojno sedam, Foča osam stepeni Celzijusovih.

U Novom Gradu, Bijeljini, Doboju, Gradačcu, Tuzli, Zenici i Zvorniku danas je u 13.00 časova izmjereno devet stepeni Celzijusovih, Bileći, Srpcu, Banjaluci i Bihaću 10, Mostaru i Trebinju 12, te u Neumu 13 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se