15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

OK FEST 2016: Spremni za novu avanturu?

OK Fest na Tjentištu/NP Sutjeska i ove godine 01/02/03 jula garantuje nabolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove, koji će se publici predstaviti na 2 stagea.

Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Banana … imena su ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska. Ulaz na sve koncerte i ovoga puta je besplatan.

Kao i prethodnih godina i ove godine, festival će osim bogatog muzičkog programa, biti ispunjen i brojnim drugim sadržajima: rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, panel diskusije, ali i nekim novitetima u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.

Od ove godine OK Fest, stekao je još jednog novog prijatelja. Podršku u ovogodišnjoj realizaciji ovog događaja pružila je i kompanija m:tel – prijatelj festivala.

Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima OK Festa u ponudi su OK paketi ponude od 20,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160,00 KM za smještaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

Sve informacije, najave i dešavanja o OK Festu 2016 možete pronaći na:


Web: 
www.okfest.net

FB: https://www.facebook.com/OKFest2014

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0UeTq4ofmh96IlwvIWXkMQ

Twitter: https://twitter.com/OKFestTjentiste

Instagram: https://instagram.com/okfesttjentiste/

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se