9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Održana sjednica Skupštine Organizacije zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila

ZVORNIK – Opštinska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik održala je danas redovnu radno-izveštajnu sjednicu Skupštine na kojoj su usvojeni Finansijski i Izvještaj o radu za prošlu godinu, te Finansijski plan i Program rada za ovu godinu.

Na sjednici je donesena odluka o promeni naziva organizacije u Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik, a shodno promjeni statusa Zvornika.

Skupština je donijela i Odluku o formiranju Odbora demobilisanih boraca u čijem će sastavu, prema riječima predsjednika Skupštine Boška Tijanića, biti pretežno roditelji poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila.

On je rekao da se na području grada Zvornik još uvijek potražuju 24 pripadnika Vojske Republike Srpske i 30 civila,te naglasio da je to dugogodišnji problem na čijem rješavanju organizacija insistira.

– Naš zadatci će i ubuduće biti i da radimo na poboljšanju uslova života ovih kategorija, stambenom zbrinjavanju, kao i zapošljavanju djece poginulih boraca – rekao je Tijanić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se