9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Danas pretežno oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, uz dnevnu temperaturu do 14 stepeni Celzijusovih.

Ujutru i prijepodne na jugozapadu biće oblačno uz slabu kišu, a u ostalim predjelima suvo i umjereno oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Slično vrijeme ostaje i tokom dana, na jugu i zapadu povremeno će padati kiša koja će se tokom popodneva proširiti na sjeverne predjele.

U višim predjelima na zapadu biće snijega, a na istoku ostaje suvo i toplije uz više sunčanih perioda.

Duvaće slab i promjenjiv vjetar, u Hercegovini slab do umjeren jugo. Dnevna temperatura vazduha biće od devet do 14 stepeni Celzijusovih.

U Srpskoj i FBiH jutros je oblačno uz slabu kišu ponegdje, u višim predjelima ponegdje pada snijeg, a ponegdje oko rijeka i po kotlinama ima magle.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak, Jahorina, Klekovača minus dva stepena Celzijusova, Šipovo, Čemerno i Istočni Drvar minus jedan, Mrkonjić Grad, Kalinovik, Sokolac, Drinić nula, Mrakovica, Srebrenica, Rudo, Nevesinje, Bileća i Gacko jedan, Krupa na Uni, Foča i Ribnik dva, Višegrad, Novi Grad tri, Trebinje i Gradiška četiri, Zvornik, Doboj, Prijedor i Banjaluka pet, Mlječanica, Bijeljina i Srbac šest stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se