14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Zabrana za teretna vozila putu Bratunac – Drinjača

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se vozi po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, uz povećanu opasnost od odrona na svim dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla – Doboj na petlji Šićki Brod saobraća se usporeno, obilaznicom u neposrednoj blizini.

Od sutra do kraja godine, od 7.00 do 19.00 časova, svakim danom osim nedjelje biće izmijenjen režim saobraćaja na magistralnom putu M-16.1, dionica Klašnice – 1 Prnjavor, naseobina Lišnja, zbog uključivanja i isključivanja mehanizacije angažovane na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj.

Na magistralnom putu Vukosavlje – entitetska granica /Karuše/, dionica Šešlije – Johovac i Johovac – Rudanka, do 30. juna produžena je izmjena režima saobraćaja koja podrazumijeva povremene obustave.

U brčanskom naselju Gredice izmijenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje obilaznice na magistralnom putu Brčko – Bijeljina. Na dionici Brčko – Lončari, u naselju Gorice zbog radova je izmijenjen režim saobraćanja.

Na regionalnom putu R-474, dionica Vijaka dva – Razboj izmijenjen je režim saobraćaja zbog sanacije klizišta i rehabilitacije kolovoznog zastora. Saobraća se jednom trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Zbog izgradnje puta Nevesinje – Berkovići, dionica Vojne – Zovi Do, saobraća se usporeno.

Na regionalnom putu R-474 Gornja Vijaka jedan – Gornja Vijaka dva privremeno će biti preusmjeren saobraćaj na novoizgrađenu saobraćajnicu, zbog izgradnje vijadukta na autoputu Banjaluka – Doboj, dionica Prnjavor – Doboj.

Na regionalnom putu R-476, dionica Ukrina – Vijaka, u Vijačanima, zbog sanacije kolovoza saobraća se povremeno jednom trakom.

Jednom trakom saobraća se na putnom pravcu Karanovac – Mitrovići na mjestu klizišta.

Na regionalnom putu Bratunac tri – Drinjača i dalje ostaje na snazi zabrana za teretna vozila ukupne mase preko 3,5 tone i autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi na autobuse prevoznika „Drinatrans“ Zvornik.

U Federaciji BiH jutros se saobraća bez dužih zastoja po suvom kolovozu.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se