23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Šta ne činiti kada tragate za onim pravim!

Iliti koje su navike najmanje potrebne novoj, samosvjesnoj, seksipilnoj vama…

Nemojte biti laki. Kada budete u nekom baru ili klubu s grupom prijateljica i kada primijetite da vas odmjerava zgodan frajer, budite svjesni da i on proučava situaciju i snima svaku od vas. Ako je riječ o zrelom, sigurnom, samopouzdanom frajeru i ako mu se sviđate, on će zaključiti da ste djevojka koju vrijedi upoznati i započeće razgovor s vama. Ako je on samo frajer koji u potrazi za dobrim provodom, nemojte biti ona za koju će pomisliti ‘možda ona; od njih 5 izgleda kao da bi najbrže spustila gaćice…’. Budite dostojanstveni i samopouzdani jer ćete u protivnom privući samo potpuno pogrešan tip frajera od onog kojeg priželjkujete.

Ne glumite neosvojivu. Zacijelo ste čuli da frajeri vole pomalo misteriozne, tajnovite, neuhvatljive žene, da se vole igrati lovaca i trčati maratone ne bi li dokazali da zaslužuju vašu pažnju. Da, istina je da je poželjno da ne padnete na njegov prvi ulet, no isto tako je potpuno besmisleno glumiti ledenu kraljicu. Takve stvari su jednome i drugome još relativno napete tamo pri kraju srednje škole, no nikako u odrasloj dobi. Dajte mu na pristojan način do znanja da ga želite upoznati bolje i da vam se svidio, ako vam se svidio!

Nemojte pretjerivati s analiziranjima. Zajedno ste na ručku. Vodite ugodan i zanimljiv razgovor. Niste sigurni je li među vama frcnula koja iskra, ali ste sigurni da već dugo niste ni sa kime vodili ovako zanimljiv razgovor. Definitivno postoji nešto što vas povezuje. Ili je on možda samo prijateljski nastrojen? Možda je takav s apsolutno svakom curom… Ali priča i o intimnim, značajnim i ozbiljnim stvarima o kojima valjda ne bi pričao s bilo kime… Mada boja njegova glasa nije bila osobito topla i blagonaklona. Možda su baš zbog toga i izostali intenzivni pogledi… Uglavnom, shvatili ste! Bez ovakvih analiziranja! Jednostavno uživajte u vremenu s njim, i ako osjetite bilo kakvu povezanost, radite na njoj, a razmišljanje potpuno izbacite iz glave i jednostavno se prepustite trenutku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se