1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Rusi pretukli migrante koji su maltretirali djevojke u noćnom klubu

MURMANSK – Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub blizu Norveške granice, u Murmansku, počeli su da uznemiravaju mlade Ruskinje i shvatili, ali previše kasno, da nisu u Evropi.

Ruski muškarci, kao što je trebalo da pretpostave, dosta su drugačiji od onih u Evropi.

Iako policijski zvaničnici ne žele da pričaju o tome, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu.

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog „lošeg ponašanja“ i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do „zemlje meda i mlijeka“. Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci „Gandvik“ i, zaboravljajući gdje su, počeli da spopadaju Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobjegnu i da se sakriju, ali su Rusi ih pronašli i očitali im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mjesta stvari su mogle zaista da eskaliraju, prenosi sajt „ThisisEngland“.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mjesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju. Iako su posavjetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj „edukaciji“, prenosi sajt „News.li“.

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru, a među svima se razvila želja za povratkom u domovinu.

„Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posjetioce, ali ne smijete da zaboravite – vi ste ovdje gosti“, rekao je jedan od učesnika ovog incidenta, prenosi Dnevno.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se