12 C
Zvornik
20. април 2024.

Dodik: Crnatka očekujem na izborima

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak „poslušnik i poltron ljudi oko sebe i međunarodnog uticaja“, te poručio da ga očekuje na izborima i da se poslovica koju je ranije citirao na to i odnosila.

„Osveta je jelo koje se servira hladno, a nikad vruće i u tom pogledu sam mislio da čekam na izborima da doživi hladan tuš svog ogromnog izbornog potencijala koji nikada nije pokazao, nego je uvijek prolazio kao potrčko Mladena Ivanića“, izjavio je sinoć Dodik za Radio-televiziju Republike Srpske.

On je podsjetio na posjetu Crnatka i premijera Republike Srpske Željke Cvijanović Vašingtonu i na izjave američkog analitičara da je Cvijanovićeva ostala čvrsta u odbrani Republike Srpske, dok je Crnadak, kako je rekao, priču o referendumu iskoristio da kritikuje vlast Srpske.

„Šta se krije iza te izjave saznao sam na veoma relevantnom mjestu i mogu reći da takva politička gromada kakva je Crnadak i ne zavređuje moju veliku pažnju“, rekao je Dodik.

Dodik kaže da je zbog rezultata istraživanja NDI o podršci građana strankama, prema kojima je SDS sa 24 odsto pao na 11, a SNSD zabilježio rast od 30 odsto, opozicija u Republici Srpskoj nervozna i na sve moguće načine pokušava da oblati predsjednika Republike, tražeći njegovu ostavku.

„Čovjek koji ima 60 odsto podrške prema istraživanjima koja su njima dostupna, ne podnosi ostavku. Tačka što se tiče Igora Crnatka. Previše je dobio riječi od Milorada Dodika“, rekao je predsjednik Republike Srpske.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se