9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Danas oblačno i toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će nakon oblačnog jutra biti toplije, uz promjenljivu oblačnost i sunčane intervale, i dnevnu temperaturu vazduha od sedam do 16 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti pretežno oblačno, ponegdje tmurno i maglovito uz slabu kišu ili rosulju mjestimično, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom prijepodneva padavine će prestati uz djelimično smanjenje oblačnosti, tako da će u većini krajeva tokom i do kraja dana biti umjereno oblačno uz sunčane intervale, a u Hercegovini sunčano sa malo oblaka.

U noći na subotu doći će do novog naoblačenja sa zapada koje će usloviti nove padavine, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren južni i jugozapadni, u sjevernim krajevima sjeverozapadni, koji će do večeri u Semberiji biti umjeren i pojačan.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Drinić jedan stepen Celzijusov, Mrakovica dva, Istočni Drvar tri, Čemerno, Mrkonjić Grad, Ribnik i Krupa na Uni četiri, Han Pijesak, Šipovo, Sokolac, Prijedor i Gradiška pet, Kalinovik, Mlječanica, Banjaluka, Nevesinje, Novi Grad i Srbac šest, Gacko, Srebrenica, Doboj i Bijeljina sedam, Foča, Višegrad i Zvornik osam, Bileća i Rudo devet, Trebinje 10 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se