13.1 C
Zvornik
28. септембра 2022.

7 laži koje muškarci govore djevojkama, a koje prolaze

Ponekad svi moramo malo da slažemo.

I uglavnom je razlog tog neozbiljnog laganja, da bismo izbjegli lošiju situaciju ili da bismo je ublažili. Ne govorimo o velikim lažima, već malim beznačajnim koje neće „oštetiti“ naš ego.

Međutim, muškarci uglavnom znaju da nas slažu kako bi izbjegli velike svađe i preveliko ispitivanje s naše strane. Pogledajte koje su to najčešće male laži koje će vam partner reći, samo da bi izbjegao konflikt sa vama.

1. Samo sam popio malo: Mnogo muškaraca voli da izađe sa svojim prijateljima, iako su u vezama. Naravno, postoje i oni koji jedva izlaze negdje bez svoje partnerke, ali ovdje je riječ o ovim prvim. Stvar je u tome, ako ga vi čekate kod kuće, dok on pijucka pivo sa ortacima i gleda utakmicu, kada se vrati, sigurno neće željeti da ga dočeka vaš ljutit ton glasa sa pitanjima “Gdje si bio, šta si radio, sa kim i koliko si pio?”, već će vam jednostavno reći da je popio malo, poljubiće vas i otići će na spavanje. Znajte da su se malo i prepili… Ali nema veze, ima i on dušu.

2. Nikada ne gledam u druge žene: Kao što ni oni ne bi voljeli da “gutamo” pogledom nekog mišićavog dasu, tako ni mi ne bismo htjele da oni gledaju u druge žene. Ali, to je jednostavno neizbježno! Kada prođe djevojka sa dubokim dekolteom i u helankama i vi sami ćete morati da je pogledate, morate priznati. Ne brinite, ako pogleda neku to ne znači da će vas prevariti ili da mu niste dovoljno lijepi, to je jednostavno jače od svih nas.

3. Poruku mi je poslao drug: Dobio je poruku koja mu je izmilila mali osmijeh na lice. Sigurno ćete se pitati ko je to, a on će vam reći da mu je nešto poslao neki njegov drug, iako je u stvari neka druga žena. Razlog ove laži je da vi ne biste bili ljubomorni – bezrazložno. Nebitno ko je, da li je to drugarica ili djevojka koja mu se nekada nabacivala, on će vam uvijek reći da je njegov drug u pitanju. A i vama je sigurno lakše, kada čujete da nije u pitanju neka druga… Ili?

4. Od kad sam sa tobom, ne gledam porno filmove: Za mnoge ljude je gledanje filmova za odrasle kao varanje. Zašto bi iko gledao to, kada može sve da doživi u stvarnosti? Međutim, nekad se desi da imate ciklus ili jednostavno ne želite da spavate sa njim, a njemu se baš to radi. Kako da smanji tenziju i nervozu – gledanjem pornića. Ali, da ga ne bi mnogo zapitkivali ili u nekim slučajevima zezali na tu temu, reći će vam da ih ne gleda uopšte, iako ih pogleda s vremena na vreme.

5. Da, totalno si u pravu: Opet je u pitanju izbjegavanje dugotrajne svađe i rasprave. Bilo da vi znate da niste u pravu ili ste ubijeđeni da zaista jeste, sigurno mu to nećete priznati i on to dobro zna. Tvrdoglave smo, to je sigurno. Zato mu je bolje da vam kaže da ste skroz u pravu i sačuva živce, a vama nahrani ego.

6. Dopada mi se tvoja mama: Što možda znači da mu se više sviđa vaš otac, a ne majka. To je vjerovatno zato što ga previše testira, “skenira” i tako dalje jer želi da vi za sebe izaberete nekog najboljeg. Dok ne pređe sve “nivoe”, vaša majka ga neće mnogo voljeti, a neće ni on nju. Vjerovatno osjećate tu vrstu tenzije, ali se opustite. To će sve proći, mada vam ovo nikad neće priznati, da vas ne bi povrijedio.

7. I ja tebe volim: Vjerovatno ste pretpostavile da će biti i ovakva laž. Ljubav je komplikovana – svi je žele, ali nisu svi sposobni da je izazovu u nekome. A riječ “volim te” ne znači za svakoga isto. To možda znači da je zaljubljen u vas ili da mu se mnogo sviđate, ali ne i da vas voli u pravom smislu te riječi. Razlog zbog kojeg će vam reći da i on vas voli je da vas ne bi povrijedio. A i uvijek postoji mogućnost da vas nakon nekog vremena zaista zavoli.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se