-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Tajne zavođenja: Žene Bikovi su fatalne, Lavice dominantne

Kako zavode žene Ovnovi, šta preduzimaju pripadnice vodenih znakova, a u čemu je tajna šarma Blizanaca – otkrijte koje je vaše tajno oružje i kako da ga najbolje upotrebite

Ovan

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja voli da bude u centru pažnje i to čini izuzetno seksepilnom odjećom. Voli da se „utegne“, ali to čini kako bi istakla snagu svoje ličnosti. Pripadnice ovog znaka imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i strastvene.

Bik

Žene Bikovi mjenjaju svoj pristup od nevine djevojke iz komšiluka do fatalne žene. Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole da dodiruju tokom komunikacije.

Blizanci

Ona je vječito dijete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka izrazito su šarmantne, brzo misle i komunikativne su. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i svijetlih očiju, i tamnijeg tena. Vole da se transformišu i da svoj zavodnički pristup mijenjaju u zavisnosti od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rak

Žene Rakovi su nježne i osjetljive. Obično imaju obline, vole porodicu i muškarci ih smaraj poželjnim partnerkama. Izuzetno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Lav

Lavice su dominantne, spretne i, poput ostalih vatrenih znakova, vole da budu u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvijek da pretvore u prednosti.

Djevica

Djevice imaju latentnu seksualnost. U svakodnevnom životu su pedantne i organizovane, a takve su i u igri zavođenja. Obično igraju na kartu dobre djevojčice, imaju prefinjene crte lica i romantični stil oblačenja.

Vaga

Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Znaju da se dobro i primjereno obuku u svakoj situaciji, pažljivo se dotjeruju, ali znaju i te kako da zavedu svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna.

Škorpija

One su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualni glas. Obaraju s nogu, ali znaju da budu posesivne. Kada zavode, igraju toplo – hladno, pa partnerima znaju bukvalno da „pomute razum“.

Strijelac

Žene Strijelčevi su neuhvatljive. Obično imaju sportski stil, ali vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline, što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov smijeh je jednostavno neodoljiv.

Jarac

Žena Jarac osvaja hladnoćom. One djeluju kao moćne i nepokolebljive žene i obično „napadaju“ slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a znaju da istaknu vitku figuru dobrom odjećom.

Vodolija

Vodolije djeluju nezainteresovano o utisku koje ostavljaju na muškarce. Pripadnice ovoga znaka zanima duhovni nivo, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Obećavaju spoj nespojivog u oblačenju, vole ljubičastu boju i umiju da izgledaju seksi čak i u patikama. Uglavnom njeguju prirodan izgled.

Ribe

Ribe su nježne i ojsetljive. Ali, to je samo trik zlatne ribice koja će „nesvjesno“ da se uplete u mrežu svog lovca. One su graciozno građene, imaju nježne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled, ali bez problema će da iskoriste svoju kartu ranjive dame.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se