15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Nakon koliko vremena muškarci prvi puta kažu ‘Volim te’?

Znate li kada je pravi trenutak za reći: Volim te? Iako većina osoba osjeća ovu snažnu emociju, mnogi se stide izreći je prvi u vezi

Internetska stranica i servis za upoznavanje ljubavnih partnera Match provela je studiju nad 2.000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji. Glavni im je cilj bio otkriti ljubavne navike parova, a posebno istražiti pravo vrijeme za poduzimanje nekih ključnih koraka u vezi koje svi prolaze.

„Upoznavanje s prijateljima događa se pet mjeseci od početka veze, kaže britanska studija. “

Većina ispitanika priznala je da čekaju pet mjeseci prije nego što drugoj strani kažu ‘Volim te’ po prvi put. To je otprilike isti vremenski period nakon kojih su spremni objaviti svijetu kako su u sretnoj vezi, te ih upoznaju sa svojim najbližim prijateljima.

Iako čekaju na izjavljivanje nježnih osjećaja, ista studija je pokazala da se trećina ispitanika u prvi seksualni odnos upuštaju do dvije sedmice nakon upoznavanja, dok se prvo držanje ruke u 34 posto slučajeva dogodi tek nakon prvog seksa.

Istraživanje Matcha otkrilo je da se većina parova zaručuje nakon dvije godine veze, ženi nakon tri godine, te postaju roditelji nakon četiri godina zajedničke ljubavi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se