12 C
Zvornik
20. април 2024.

Finale Božićnog turnira – Zvornik 2016: Pehar i nagrada za Spartu-Sport

ZVORNIK – U finalu ,,Božićnog turnira – Zvornik 2016″ sastale su se ekipe Klub Sparta Kladionica Sport Zvornik i Auto dijelovi Pilica, a posle boljeg izvođenja penala slavili su Zvorničani.

U regularnom dijelu utakmice nije bilo pogodaka, a publika nije mogla vidjeti neki preterano lijep meč. Ekipa Auto dijelova je igrala sa ,,viškom“, a zbog pravila koja su poznata samo organizatorima turnira po kojima golman može da drži loptu i po nekoliko minuta u svom posjedu viđeno je svega nekoliko povoljnih prilika za pogodak.

Nakon što nije bilo pogodaka u regularnom dijelu susreta pristupilo se izvođenju penala. Nakon tri serije svi izvođači su bili uspješni, a nakon toga sedmerce nisu iskoristili Đurić i Ikić za Zvorničane, odnosno Bodiroga i Pavić za Piličane. Konačna odluka je pala u dvanaestoj seriji kada je Slobodan Đurić pogodio za ,,spartance“, a zatim je golman Erić odbranio udarac Markoviću. Pobjedniku turnira je pripala nagrada od 5.000 KM, dok je poražena ekipa morala da se zadovolji sa 1.000 KM. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Danijel Ćulum, najbolji golman je Filip Erić, oba iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji strijelac Radovan Vasić iz FK Drina. Nagradu za fer plej dobila je ekipa Grand Kafe iz Glavičica.

U finalnoj utakmici predpionira ekipa „Simin Han“ savladao je Drinu iz Zvornika sa 3:1 a kod pionira Drina je bila bolja i pobjedila ekipu „Zenit“ iz Bijeljine sa 2:1.

Posebno interesantna za gledaoce bila je revijalna utakmica ženskih ekipa u kojoj je kvalitetnija i iskusnija ekipa premijerligaša BiH,“Radnik Bumerang“ iz Bijeljine savladala mladu selekciju Zvornika sa 9:0

Organizator turnira bio je Rekreativno sportski centar a pokrovitelj opština Zvornik.

Klub Sparta Kladionica Sport – Auto dijelovi Pilica

0 : 0 (penalima 10:9)

ZVORNIK – Dvorana: RSC ,,Zvornik“. Gledalaca: 500. Sudije: Zoran Taborin i Zoran Mikić (Zvornik).

Klub Sparta Kladionica Sport: F.Erić, B.Erić, Ikić, Ćulum, Ilić, Marković, Čolović, V.Đurić, S.Đurić.

Auto dijelovi Pilica: Bodiroga, Ružičić, Miljković, Pavić, Arnautović, Pavlović, Simikić, Lazić, Marinković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se