23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Dragan Ristić se iz Gradačca seli u Trebinje

ZVORNIK – Dragan Ristić, jedan od najpoznatijih i najboljih fudbalera u Bosni i Hercegovini, zimsku pauzu provodi u rodnom Zvorniku. Ovaj 33-ogodišnji navalni igrač, odlučio je da ponovo spakuje kofere i iz Gradčca se preseli u Trebinje. On će se po treći put obresti u Leotaru za koga je već dva puta nastupao u Premijer ligi Bosne i Herecegovine.

– Nakon pola sezone prekinuo sam saradnju sa ekipom Zvijezde iz Gradačca. Prihvatio sam ponudu Leotara i zadovoljan sam da ću po treći put zaigrati za ovu ekipu. Ambicije kluba iz Trebinja su da se plasira u plejof Prve lige Republike Srpske, a ja se nadam da ću svojim iskustvom pomoći da to i ostvari, rekao nam je Ristić.

Ovaj robusni centrafor je karijeru počeo u Drini iz Zvornika pa se preko Jardana, ponovo Drine, Sutjeske iz Foče i Radničkog iz Kragujevca po prvi put našao u Trebinju. Fudbalska karijera ga je dalje vodila preko Drine, za koju je igrao 2.010 godine u Premijer ligi, preko Zvijezde iz Gradačca, Leotara, Mladosti iz Velike Obarske, Rudar Prijedora i na kraju Zvijezde dovela do trebinjskog prvoligaša Republike Srpske.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se