8.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Paketići za korisnike centra za pomoć i podršku djeci sa smetnjama u razvoju

ZVORNIK – U organizaciji opštinske Komisije za inkluziju i socijalnu zaštitu danas su u Zvorniku podijeljeni novogodišnji paketići korisnicima Centra za pomoć i podršku djeci sa smetnjama u razvoju koji su poklon Pere Divljanovića, vlasnika zvorničkog preduzeća „Studen prom“.

Sanja Tanacković, predsjednik Komisije za inkluziju i socijalnu zaštitu, rekla je da je da je ovo način da zajedno sa Djeda Mrazom, požele djeci srećnu Novu godinu.

– Ovom svečanošću želimo im iskazati znak pažnje i zajedno sa Djeda Mrazom obradovati ih slatkim paketićima – rekla je Tanackovićeva koja je podsjetila da je Centar za pomoć i podršku djeci sa smetnjama u razvoju koji radi od 1. oktobra ove godine, projekat opštinske Komisije za inkluziju i socijalnu zaštitu, te da su ga realizovale Opština Zvornik i UNICEF uz pomoć zvorničkih privrednika.

Jasmina Babić, predstavnica UNICEF-a, čestitala je djeci na svim uspjesima koje su ostvarili u ovoj godini, te im poželjela da ih još više ostvare u narednoj godini i da se i njima i njihovim roditeljima ispune sve želje.

Mališane i njihove roditelje i bake i deke pozdravio je ispred lokalne uprave Milan Cvijetinović, načelnik odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti, koji im je poželio sve najbolje u Novoj godini, uz puno osmjeha, ljubavi i drugarstva.

On se zahvalio donatoru, Peri Divljanoviću, koji je donirao oko 300 paketića za djecu iz različitih zvorničkih udruženja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se