18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Tri mladosti ostale na drumu preko vikenda

KONJIC, FOČA – Tri osobe su poginule, a pet je povrijeđeno u odvojenim saobraćajnim nesrećama koje su se proteklog vikenda dogodile na području Foče i Konjica.

Fočak Miroslav Vasiljević (22) poginuo je juče 60 minuta poslije ponoći u Dragočavi kod Foče kada je automobil „golf 4“ iz još neutvrđenih razloga sletio s puta i udario u ogradu.

Vasiljević je bio suvozač u pomenutom automobilu. Njegova sugrađanka Katarina Novaković, koja je takođe bila saputnik u „golfu 4“, lakše je povrijeđena, dok su vozač i još dva lica prošli bez povreda. Tačan uzrok ove saobraćajne nesreće biće poznat nakon policijske istrage. Juče nismo uspjeli da dobijemo više detalja o ovoj saobraćajki, pa je ostao nepoznat identitet vozača, kao i preostalih putnika u „golfu 4“.

Iz Univerzitetske bolnice Foča juče su rekli da je zdravstveno stanje povrijeđene djevojke stabilno.

– Pacijent je zadobila posjekotine po čelu i nakon pregleda zbrinuta je na Odjeljenju za intenzivnu njegu – kazali su u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Mladići E. G. (21) iz Kaknja i M. B. (25) iz Zenice poginuli su nakon direktnog sudara vozila „opel astra“ slovenačkih registarskih oznaka i automobila „hjundai“ švajcarskih registarskih tablica u Gornjoj Bradini kod Konjica. Nesrećni mladići bili su saputnici u vozilu „opel astra“. U ovoj saobraćajki teško su povrijeđeni vozači E. S. (21) iz Kaknja, koji je upravljao „opelom“ i E. M. (33), koji je bio za volanom „hjundaija“.

Saputnik u „hjundaiju“ A. Ć. (17) i saputnik u „opel astri“ H. S. (20) zadobili su lakše povrede. Povrijeđenim osobama ljekarska pomoć je ukazana u bolnici u Konjicu. Prema nepotvrđenim informacijama, uzrok ove saobraćajke je neprilagođena brzina uslovima puta.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona saopšteno je da je policija nakon uviđaja nastavila rad na rasvjetljavanju ove saobraćajne nesreće.

– Tačan uzrok ove saobraćajke biće poznat nakon policijske istrage – kazali su u pomenutom MUP-u, piše Glas Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se