4.4 C
Zvornik
17. април 2024.

Tihić: Vjerujem u rad policije i pravosuđa Srpske

SREBRENICA – Odbornik u Skupštini opštini /SO/ Srebrenica Daut Tihić, čiju su kuću i ostale objekte prije dva dana pretresli pripadnici Specijalne policije Republike Srpske, izjavio je danas da ima puno povjerenje u rad policije, Tužilaštva i sudstva Republike Srpske.

On je zamolio odbornike i predstavnike političkih stranaka da „slučaj porodice Tihić“ prepuste pravosuđu i njegovom advokatskom timu i da o tome ne raspravljaju.

Tihić je demantovao pisanje nekih portala da je bilo koga osumnjičio da je poslao specijalce na njegovu kuću i da su Tužilaštvo iz Bijeljine i Sud iz Srebrenice po nečijem nagovoru izdali nalog za pretres njegove kuće, farme i drugih objekata.

„Mogu da kažem da su se specijalci prilikom pretresa veoma korektno i kulturno ponašali i vodili su računa da ne pričine nikakvu štetu. Zbog takvog ponašanja nisam sprečavao da mi odvedu sina na razgovor u Bijeljinu bez sudskog naloga“, rekao je Tihić.

On ističe da je ovo trauma za njegovu porodicu, ali da ne želi ništa da komentariše dok ne budu pravosnažne sudske presude o ovom slučaju.

Tihić je rekao da njegova porodica nikada nije niti će biti problem opštini Srebrenica, te da se plaši terorizma kao i svi normalni građani.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se