Crna hronikanaslovnaVIJESTI

Na garažu u naselju Ulice bačena bomba

ZVORNIK – U naselju Ulice, jutros nešto poslije tri časa bačena je nepoznata eksplozivna naprava na garažu koja se nalazila pored porodične kuće B.M.

Na svu sreću, garaža je odvojena od kuće, pa niko nije povrijeđen. Pričinjena je znatna materijalna šteta na samoj garaži i vozilu koje je bilo u garaži, a kako saznajemo vjerovatno se radi o eksplozivnoj napravi ručne izrade.

Od siline detonacije, građani naselja Ulice su se uznemirili.

Kako saznajemo od našeg sagovornika iz naselja Ulice, koji je htjeo da ostane anoniman radi se o kući Bošnjakovića. Oni su mirna i poštena porodica i niko ne zna zašto bi ovo neko uradio.

Automobil je pripadao sinu, pa je vjerovatno napad povezan sa njim.

Pripdnici krim policije CJB Bijeljina izvršili su uviđaj. Za sad još ništa nije saopšteno.

Tagovi

5 komentara

 1. Ako je ovo kuća I.B, a napisali ste ‘pošteni’ ne ide jedno uz drugo. Da, možda njegovi roditelji jesu pošteni, a on …

 2. Iskreno Ivana poznajem skoro 4 godine momak je prošao sito i rešeto, momak je dobar kao hljeb ali ima mnogo onih koji su ljubomorni na njega ivo kućo star drži se prošao si i gore proćićeš i ovo!!

 3. Šta lupaš Čelopek ZV momku skidam kapu šta je sve preživeo 18 i ja operacija i idalje se bori vedeog duha, prvi ja kad saznam ko mu je to uradio jebaću mu mater! Ako momak ima svoje auto stan i posao ne znači da je lopov nego se bori u životu!

  1. Ništa nisam rekao, ti se sigurno više družiš sa njim nego ja, ja malo manje ali stojim iza toga šta sam napisao. Ali ja nemam pravo da pričam o nekome nešto što znam. Čime se bavio, verovatno još se bavi i šta je sve radio to ću zadržati za sebe. Njegov život i neka radi kako hoće.. Ja svakako želim da se pronađe počinilac i kazni..
   Zašto bi neko na moju kuću bacio bombu ako sam fin i pošten? Da li si ti fin i pošten? Ako jesi, reci mi da li ti ljudi bacaju bombe po kući i garaži?
   Čim je bacio bombu imao je neki veći razlog. Ne bi zbog sitnice bacao i rizikovao da ga pronađu i ode u zatvor. Eventualno bi ga ispuco malo da je neka sitnica u pitanju ili slupao staklo na autu, ogrebao i slično.
   Opet ponavljam da navijam da pronađu krivca i adekvatno ga kazne ali i da saznaju razlog i da pravda bude zadovoljena. Možda je on dotični I.B njemu nešto gore uradio, pa se ovaj odlučio na ovakav potez.
   Bilo kako bilo, nećemo više se prepirati.Ti misliš tako kako znaš, ja znam nešto drugo i to je to.
   PS. Zašto mu je jednom policija dolazila na vrata i vodili ga u stanicu, tj ujutru dok je još spavao i sve to je on objavio na Facebook kako je policija ga probudila i odvela.
   Lep pozdrav.

Back to top button
Close
Close