18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas oblačno i hladno sa padavinama

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i hladno sa padavinama, u većini krajeva sa snijegom, a na jugu kiša koja će do kraja dana prestati.

Jutros je oblačno, ponegdje tmurno i maglovito. Snijeg mjestimično pada na istoku i ponegdje kiša u nižim predjelima uz rijeku Drinu. Duva slab sjeverni vjetar, u Hercegovini umjerena i pojačana bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernih smjerova, u Hercegovini i Dinaridima umjerena i jaka bura.

U Srpskoj i FBiH padavine neće biti obilne, a dnevna temperatura biće od minus jedan do tri, na jugu do devet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha jutros u 7.00 časova: Čemerno minus pet stepeni Celzijusovih, Mrakovica i Kalinovik minus tri, Sokolac minus dva, Mrkonjić Grad, Gradiška, Šipovo, Gacko i Rudo nula, Foča, Krupa na Uni, Mlječanica, Srbac, Srebrenica i Ribnik jedan, Bijeljina, Doboj, Zvornik i Višegrad dva, Banjaluka i Novi Grad tri, LJubinje, Trebinje i Bileća osam

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Istočni Drvar 32 centimetra, Mrakovica 24, Mrkonjić Grad 14, Čemerno 11, Srebrenica 10 i Šipovo devet centimetara.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se