1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Sutra oblačno, na planinama moguća susnježica

Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u istočnim i jugoistočnim područjima moguća je slaba kiša, a na planinama susnježica, saopštili su meteorolozi.
U Republici Srpskoj jutro će biti hladno i umjereno oblačno, na jugoistoku pretežno oblačno.

Tokom dana svježe vrijeme, sa nešto više oblaka, a vrlo slaba kiša se može javiti samo ponegdje, uglavnom na sjeverozapadu i jugoistoku.

Na planinama, iznad 1000-1200 metara nadmorske visine, moguća je pojava vrlo slabog snijega. Najviše sunčanog vremena biće na sjeveru i u Semberiji.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do jaka bura, saopšteno je iz Republičkog Hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura od dva do sedam, na jugu zemlje od devet do 13, a najviša dnevna temperatura od osam do 14, na jugu zemlje do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Kalinovik četiri, Han Pijesak petak, Ivan-sedlo i Čemerno šest, Kupres i Sokolac sedam, Gacko osam, Sarajevo devet, Bugojno, Drinić, Mrkonjić Grad, Foča, Nevesinje, Rudo 10, Gradačac, Jajce, Prijedor, Srebrenica, Šipovo i Tuzla 11, Bijeljina, Doboj, Goražde, Zenica i Zvornik 12, Banjaluka, Bihać, Livno, Sanski Most, Novi Grad, Ribnik 13, Višegrad, Srbac, Drvar 16, Mostar, Bileća 17, Neum 18, te Stolac i Trebinje 19 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se