24.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Motociklom se zabio u cirkular

ŠAMAC, ZVŽORNIK – Motociklista Spasoje Mihajlović (49) iz Šamca je poginuo, dok je šest lica povrijeđeno u tri odvojene saobraćajne nesreće, koje su se dogodile u ponedjeljak i utorak na području Šamca, Zvornika i Živinica.

Mihajlović je smrtno stradao u Brvniku kod Šamca kada se motociklom „suzuki“ zabio u pokretni cirkular za rezanje drva, kojim je upravljao Marijan Kopić (49) iz Orašja. Na cirkularu sa Kopićem bio je i Nijaz Hajdur (34) iz Bijeljine i oni su lakše povrijeđeni. Nesreća se dogodila na lokalnom putu u ponedjeljak oko 19 časova.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je motociklista išao iz pravca Brvnika te da je u krivini prešao na suprotnu stranu, a zatim direktno udario u cirkular.

– Nakon strahovitog sudara, motociklista je odbačen od mašine nekoliko metara. Preminuo je na licu mjesta – kazao je isti izvor.

Patolog bolnice „Sveti apostol Luka“ u Doboju Ljubomir Curkić rekao je juče da je obdukcijom tijela utvrđeno da je za Spasoju Mihajlovića bio koban gubitak velike količine krvi.

– Kod stradalog je konstatovan i prelom rebara lijeve strane grudnog koša, prelom karličnih kostiju i niz drugih teških povreda – kazao je Curkić.

Iz Centra javne bezbjednosti Doboj, navodeći inicijale, rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila rad na rasvjetljavanju tačnog uzroka ove saobraćajke.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Branjevu kod Zvornika, teško su povrijeđeni Zvorničani C. M. i M. P. kada se automobil „reno“, kojim je upravljao R. S, sudario sa „golfom“ za čijim je volanom bio B. V. iz Bijeljine. Vozač „golfa“ zadobio je lakše povrede. Povrijeđenim osobama ljekarska pomoć ukazana je u zvorničkoj bolnici.

– Policija je nakon obavljenog uviđaja nastavila rad na utvrđivanju uzroka ove saobraćajne nesreće – kazali su u CJB Bijeljina.

U Živinicama je juče teško povrijeđena V. S, koja je upravljajući vozilom „pasat“ sletjela u njivu pored puta. Ona je izbjegavala direktan sudar sa „alfa romeom“, koji joj je oduzeo prvenstvo prolaza. Povrijeđena žena zadobila je povrede kičme i smještena je u tuzlansku bolnicu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se