18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Matić: Biću srećan kada se vratimo u vrh Premijer lige

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić izjavio je danas da je zadovoljan nerješenim ishodom protiv Dinama u Kijevu (0:0), jer osvojeni bod može da bude ključan za plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

– Željeli smo sva tri boda, ali moramo da poštujemo činjenicu da smo osvojili jedan, koji može da bude veoma važan na kraju grupne faze. Igrali smo protiv dobrog tima. Protivnik je bio solidan, kompaktan i navijači su imali priliku da vide zanimljivu utakmicu – rekao je Matić za klupski sajt.

Reprezentativac Srbije, koji je prema izvještajima iz Kijeva konačno prikazao partiju na njegovom nivou, dodao je da će ekipa igrati sve bolje kako sezona bude odmicala.

– Idemo korak po korak. Nismo u idelanoj poziciji, ali radimo naporno i polako ćemo dostići nivo iz prošle sezone. Samopouzdanje ne može da bude na visokom nivou, ali biće bolje. Biću srećan kada se vratimo u vrh Premijer lige – rekao je Matić.

Čelsi je trenutno treći u G grupi Ligi šampiona sa tri boda manje od Porta, dok u Premijer ligi zaostaje 10 bodova za vodećim Mančester Sitijem.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se