5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Zekić najbolji i u Doboju

ZVORNIK – Protekle sedmice u Doboju je održan kamp u organizaciji  Teniskog Saveza Republike Srpske na kojem su učestvovali najtalentovaniji teniseri  Republike Srpske i Srbije uzrasta 2002, 2003. i 2004. godišta.

Kampom je rukovodio Ivan Dugančić, trener teniskog saveza Srbije. Nakon pet dana rada za vikend je odigran turnir uz učešće svih tenisera koji su bili u kampu kao i ostalih prijavljenih takmičara.

Na turniru je ponovo trijumfovao Nikola Zekić, teniser iz Zvornika, koji je pobijedio u finalu Đorđa Jankovića iz Banja Luke.

Ovo je Nikoli četvrti osvojeni turnir od poslednjih pet odigranih u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj. Prethodno je trijumfovao u Brčkom, dva puta u Sarajevu i sada u Doboju, rekao nam je Zekićev otac Goran Zekić.

– Sve ove rezultate Nikola postiže u konkurenciji godinu do dvije starijih tenisera sa naših prostora. Iduća godina planirana je  u potpunosti za međunarodnu afirmaciju. Nikola je već sada obezbjedio prva mjesta od 01. 01. 2016. godine na svim listama Teniskog Saveza Republike Srpske i Bosne i Hercegovine – rekao nam je Goran Zekić.

Nikola Zekić planira i učešće na prvenstvu Evrope u 2016. godini u uzrastu do 12. godina.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se