17 C
Zvornik
29. септембра 2022.

Što žene zapravo vole na muškom tijelu, a što najviše pali muškarce?

Ženama su široka ramena i lijepe ruke na vrhu liste najljepših muških atributa. Njihova alatka ne zanima ih previše, ali zato čvrsta guza uvijek pali. A što pali muškarce?

Neka istraživanja pokazala su kako žene na muškarcima prvo primjećuju široka ramena i ruke, na drugom mjestu je stražnjica, a na trećem trbuh.

Četvrto i peto mjesto zauzeli su zubi i oči, a na devetom stoji ona stvar – koja će se zbog ovog poretka brzo spustiti – barem u muškim očima. Ženama to, čini se uopšte nije bitno.

„To je dio svakog muškarca i mislim da to ne bi trebalo biti na nikakvom visokom mjestu jer neko može biti jače obdaren, a neko manje obdaren“, smatra fitnes trener Marko Špoljar.

No kada je suprotni pol u pitanju – obdarenost je muškarcima itekako bitna. Naime, vole da su žene obdarene ljepotom. Iako bi pomislili da je bujan dekolte na tronu, na prvom su im mjestu ipak lijepe noge.

Ženska stražnjica našla se tek na petom mjestu. Muška kotira zato puno bolje – žene su je smjestile na drugo mjesto važnosti.

Iskren osmijeh, čini se, pali muškarce jer su na svoju listu prioriteta, i to na drugo mjesto, stavili ženski osmjeh.

Veličina nikako nije poželjna kada su u pitanju muški trbusi, koji su se smjestili na treće mjesto.

Sto ljudi sto ćudi – svako ima svoje adute. Važno je samo ne iskakati baš iz svih ovih parametara privlačnosti jer ima nešto zaista privlačno u ovim rezultatima istraživanja ljepote.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se