15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Rafting klub „Eko Drina“ gradi marinu na Zvorničkom jezeru

ZVORNIK – Zvornički Rafting klub „Eko Drina“ je u naselju Sveti Stefan kod Zvornika, okupljanjem i svečanošću, obilježio završetak prvog dijela marine na Zvorničkom jezeru.

Mišo Blagojević, član Uprave Rafting kluba, rekao je da je na placu ovog kluba napravljena nastrešnica, izbetoniran dio ispod nastrešnice, te prilaz jezeru i plato za skakanje, a napravljeni su i vezovi za čamce.

– Predviđeno je da izgradnju marine završimo u 2017. godini i do tada ćemo izvršiti nasipanje ostatka ovog placa pored Zvorničkog jezera, napraviti objekte za smještaj čamaca, njihovu popravku, klupske prostorije i u gornjem dijelu bungalove za druženje – rekao je Blagojević.

On je naglasio da će marinu moći da koriste svi sugrađani, te dodao da njenu izgradnju pomažu lokalna zajednica, sponzori, prijatelji kluba i članovi.

Blagojević je istakao i da su u Rafting klubu prezadovoljni onim što su postigli od početka ove godine.

– Ova godina za nas je bila uspješna, pored toga što smo izgradili ono što je bilo planirano, bili smo i suorganizatori Plivanja za časni krst, organizatori džipijada i regata, te gostovali na drugim – istakao je Blagojević.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se