SvijetVIJESTI

Poslali ženu na psihijatriju, jer je tvrdila da je „BMW“ njen?!

NJUJORK – NJujorški policajci uhapsili su 32-godišnju crnkinju i zatim je proslijedili u instituciju za liječenje mentalnih bolesti, jer nisu povjerovali da je vlasnik „BMV-a“?!

Kamila Brok, po zanimanju bankar, odlučila je da tuži državu, jer je na silu odvedena u instituciju u kojoj se liječe mentalni bolesnici, da bi joj nakon svega ispostavili račun od 13.000 dolara!?

Policija je prišla Brokovoj u Harlemu dok je u kolima čekala na semaforu. Pitali su je „zašto ne drži ruke na volanu“. Pošto nisu bili zadovoljni odgovorom zatražili su da izađe iz kola.

Ispratili su je u pritvor, a zatim transportovali u drugu policijsku stanicu u kojoj je ostala nekoliko sati, nakon čega je puštena.

Rečeno joj je da svoj automobil može preuzeti sljedećeg dana.

Kada je došla po „BMV-a“, policija joj nije vjerovala da je ona pravi vlasnik automobila.

„Imam osjećaj da su me od trenutka kad sam rekla da sam vlasnick `BMV-a` gledali kao lažova. Stavili su mi lisice i rekli da `jedino na taj način mogu doći do svog vozila`“ – navodi Kamila.

Brokova je odvedena u psihijatrijsko odjeljenje u Harlemu, gdje su je prisilili da uzme jake sedative.

„Čvrsto su me držali dok mi je ljekar davao injekciju. Držali su me na ležaju i skinuli mi odjeću, čak i donji veš“, rekla je Kamila za „Dejli mejl“.

NJen advokat navodi da je provela osam dana u bolnici, a osoblje je cijelo vrijeme prisiljavalo da prizna kako „BMV“ nije njen?!

Naročito su ismijavali njene tvrdnje da je bankar i da je predsjednik Barak Obama prati na Tviteru.

Međutim, sve njene tvrdnje na kraju su se pokazale kao tačne.

„Da je neka bijela žena pokušala da dobije svoj `BMV` nazad – da li bi i ona bila ovako tretirana? Da li bi i nju ispitivali i da li bi postala žrtva sarkastičnih komentara? Rasizam je ovdje odigrao najveću ulogu“, navodi advokat Brokove.

[mom_video type=“youtube“ id=“doV66CZKLpg“]

SRNA

Tagovi
Back to top button
Close
Close