15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Policija i dalje traga za nestalom Majom Milošević

ISTOČNO SARAJEVO – Policija traga za Majom Milošević /25/ čiji je nestanak u julu policiji u Istočnom Novom Sarajevu prijavila njena majka Gordana Milošević.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, te je raspisana potraga za nestalim licem, a policija je u proteklom periodu preduzela više mjera i radnji, ali djevojka nije pronađena, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Iz policije je upućen poziv građanima da ukoliko primijete nestalu djevojku o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu telefonski broj 122.

Iz CJB navode da je majka izjavila da je kćerku posljednji put vidjela 20. jula u jutarnjim časovima, te da je svaki dan do momenta prijave nestanka pozivala na broj njenog mobilnog telefona koji je uvijek bio nedostupan.

Prema izjavi majke, kada je posljednji put vidjela Maju, bila je obučena u široke ljetne pantalone svijetle boje, šarenu plavu majicu kratkih rukava, a na nogama je imala smeđe sandale „rimljanke“.

Djevojka je visoka oko 180 centimetara, ima dužu ravnu plavu kosu i izduženo lice sa vilicom isturenom naprijed.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se