2 C
Zvornik
19. април 2024.

Krvavi rijaliti: Bata izrešetan pred ulazak u Farmu

Estradni menadžer Bata Paligorić upucan je sa tri metka, noć prije nego što je trebalo da uđe u rijaliti „Farma“.

Na Paligorića je pucano na Novom Beogradu dok je sa prijateljem sjedio u bašti jednog restorana. Nepoznati atentator sa fantomkom istrčao je iz zatamnjenog automobila, prišao menadžeru i opalio rafal u njegovom pravcu.

– Bilo je kao na filmu, sve se brzo odigralo. Bata je sedeo s prijateljem u bašti i dok su večerali, ispred restorana se zaustavio automobil sa zatamnjenim staklima iz kog je istrčao čovek sa fantomkom, uperio pištolj u njega i pucao. Nakon ispaljenog rafala, atentator je pobegao, a gosti su polegali pod sto – priča očevidac.

Batin prijatelj odmah je pozvao Hitnu pomoć, a na mjesto pucnjave pristigla je i policija, koja je napravila uviđaj. Paligorića su hitno prevezli u Urgentni centar sa tri prostrelne rane u predjelu nogu, zbog kojih je tokom operisan.

Prema nekim tvrdnjama, menadžer zapravo nije bio prava meta atentatora. Naime, napadač je pobrkao Paligorića sa pravom žrtvom, koja je trebalo da sjedi u isto vrijeme na istom mjestu.

– Život mi se srušio, molim vas da me razumete. Ne bih ništa da komentarišem iz razumljivih razloga. Dobro se osećam, hvala vam – rekao je Paligorić, koji zbog ove nesreće nije ušao u rijaliti.

Otkako je startovala „Farma 6“, dogodio se niz tragičnih događaja u životima pojedinih učesnika.

Pjevač Nedeljko Savanović, poznatiji kao Neđo s Manjače, umro je veče pred ulazak u rijaliti od posljedica srčanog udara.

Na dan ulaska u „Farmu“ preminuo je Saša Stoiljković, suprug pjevačice Danijele Elle Stoiljković, koja je zbog ovog tragičnog događaja otkazala učešće u šou-programu. On je umro desetak minuta pošto je Ellu dovezao u karantin.

Nikola Jovanović, prijatelj učesnika „Farme“ Radeta Lazića, silovao je školsku drugaricu R. Š. tri dana pred početak „Farme 6“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se