15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

U nedelju koncert Amadeus benda

Omladinski savjet Milići (OSM) i ove godine u okviru tradicionalnih „Avgustovskih dana kulture i sporta“ organizuje koncert zabavne muzike. Održavanje koncerta planirano je u nedjelju, 16. avgusta, na Sportskom centru, a publiku u Milićima zabaviće „Amadeus bend“ koji je već dva puta napravio odličnu atmosferu u Milićima – kaže Sunčica Đukanović, PR Omladinskog savjeta Milići.

-Staro iskustvo-novi spektakl. Amadeus bend gostuje treći put, iz razloga što su ranije napravili odličnu atmosferu, a između ostalog i oni su izrazili želju da ponovo posjete Miliće i našu regiju. Očekujemo više hiljada posjetilaca, organizacija je na visokom nivou, kao i ranijih godina, a oko dvadeset mladih ljudi iz milićkog Omladinskog savjeta anagažovano je na organizaciji koncerta. U nadi da će nas i vrijeme poslužiti, koncert će biti muzički spektakl pod otvorenim nebom uz specijalne efekte, zvuke pozitivnih vibracija i dobro raspoloženje“ – kaže Sunčica i napominje da je zabranjeno unošenje alkoholnih pića i staklenih flaša.

Koncert zabavne muzike u Milićima počinje u 20:00 časova nastupom milićkih didžejeva, DJ Nele i DJ Faki, a u 22:00 časa nastupiće „Amades bend“. Ulaz je slobodan.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se