Crna hronikanaslovnaVIJESTI

Teška saobraćajka kod Milića: Jedna osoba poginula, tri teže povrijeđene

ZVORNIK – Jedno lice je poginulo, a troje teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica u mjestu Zaklopača.

Dežurni hirurg Opšte bolnice u Zvorniku Dragan Cvijanović rekao nam je da su oko 14.20 časova u bolnicu primljena četiri pacijenta, od kojih je jedan transportovan kolima hitne pomoći Doma zdravlja Vlasenica, ali bez vitalnih znakova života.

Cvijanović je dodao da je jedan od pacijenata primljen traumatizovan u teškom stanju, ali je primarno hiruški zbrinut i transportovan na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje liječenje.

On je rekao da su ostala dva pacijenta medicinski zbrinuta i smještena na hiruško-intenzivnu njegu Opšte bolnice u Zvorniku.

„Od ta dva pacijenta jedan je žena koja ima lijevi potkoljenični prelom i prelom karlice i ona se nalazi u fazi hemodinamičke stabilizacije i dalje dijagnostike, dok je drugi pacijent mlađi muškarac, koji je hemodinamski stabilan“, rekao je Cvijanović.

Cvijanović je dodao da se najvjerovatnije radi o porodičnoj nesreći u kojoj je poginuo jedan muškarac, dok su dva muškarca i jedna žena teže povrijeđeni.

Tagovi
Back to top button
Close
Close