20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Namamio djevojčicu preko Fejsbuka i silovao je u automobilu

SREMSKA MITROVICA – Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Predraga N. (30) iz Stare Pazove zbog sumnje da je silovao šesnaestogodišnju djevojku.

Kako je potvrđeno u MUP-u, on je 20.jula napastvovao maloljetnicu u svojim kolima pored puta Golubinci – Inđija.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava, a nakon saslušanja u tužilaštvu iz nekog razloga je odlučeno da ne bude zadržan u pritvoru.

On je žrtvu upoznao preko Fejsbuka, gdje je otvorio lažni profil. Nakon što su se neko vrijeme dopisivali, dogovorili su upoznavanje.

Odredio je mjesto sastanka i rekao da će doći kolima po nju njegov drug. Djevojčica ništa nije posumnjala ni kada se on pojavio, jer nije znala kako izgleda. Potom je odvezao u okolinu Inđije i na putu ka Golubincima je silovao.

Na kraju je zapretio žrtvi da nikome ništa ne govori, jer će u suprotnom, kako je tvrdio, on “učiniti da joj majka ostane bez posla”. Djevojku je plašio pričom i da će sve detalje silovanja ispričati prijataljima.

Srećom, ona je odmah alarmirala policiju. Inspektorima je trebalo neko vrijeme da uđu u trag manijaku, koji je na kraju ipak lociran.

“Tvrdio je da je nevin, pa je odveden na poligrafsko ispitivanje. Kada je pao na testiranju, bilo je jasno da smo uhvatili pravog čoveka. Posle toga je sve priznao”, saznaje se iz policije, piše Telegraf.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se