23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Forum Vlasina – ZAKORAČI U NEPOZNATO

Uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja, Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Kancelarije za ljudska i manjinska prava, a po ugledu na omladinske forume u Evropi, udruženje mladih „Ujedinjena Srbija“ sa svojim prijateljima (organizacijama) pokreće projekat Omladinski forum „Vlasina 2015“, koji će biti organizovan u periodu od 24. do 31. avgusta 2015. godine na Vlasinskom jezeru, u jugoistočnom delu Srbije.

Projekat teži da okupi na jednom mestu 1000 aktivnih mladih iz svih delova Srbije i Republike Srpske. Forum je zamišljen kao edukativni kamp, koji će biti tematski podijeljen u sedam modula, u okviru kojih će mladi moći da pohađaju predavanja i interaktivne radionice različite tematike, od preduzetništva, lokalnog aktivizma, upravljanja projektima, pronalaženja finansijera za realizaciju svojih aktivnosti, preko umjetnosti i sporta do ekologije i zdravog života.

Predavači na Forumu biće renomirani stručnjaci u datim oblastima, profesori, državni službenici, naučni radnici, sportisti i umetnici.

-Pozivamo sve aktivne mlade iz Srbije i regiona da se prijave za učešće na forumu „VLASINA 2015“ – saopštavaju organizatori.

Za više informacija posjetite stranicu na Fejsbuku, gdje možete poslati i prijave.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se