18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

„Zavet otadžbini“: Vlasti u Beogradu da zabrane održavanje performansa pred Skupštinom

Udruženje „Zavet otadžbini“ zatražilo je od vlasti Srbije da zabrane održavanje performansa ispred zgrade Skupštine Srbije tokom koga se, kako su naveli, nekoliko hiljada plaćenika sprema da, ležanjem na betonu, simulira srebreničke žrtve, jer bi to ugrozilo pravoslavni srpski narod i moglo izazvati gnjev i nerede sa posljedicama koje nikome nisu potrebne.

Udruženje od vlasti Republike Srpske traži da, ukoliko ima saznanje da se isti, kako su ga nazvali, „Luciferov ritual“, priprema na prostoru Srpske, to javno saopšti i konstatuju da realizatorima „projekta Srebrenica“ nije stalo ni do srebreničkih, ni do ma kojih drugih žrtava.

„Pozivamo sve srpske političare, bez obzira gdje se nalaze i na kojoj dužnosti, na istorijsku odgovornost prvenstveno prema svom narodu, a vaskoliko srpstvo na sabornost u Gospodu Isusu Hristu i našoj pravoslavnoj vjeri, jer je to jedini ispravan odgovor monstruoznim konceptima već izvršenim nad srpskim narodom“, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

U Udruženju konstatuju da je britanskim prijedlogom rezolucije o Srebrenici u UN otpočeo opasan koncept „satansko masonskih centara moći“ u daljoj destabilizaciji balkanskog prostora na kome se Srbija našla na prvoj vatrenoj liniji.

„Pojava rezolucije baš u ovom periodu više je usmerena prema Srbiji nego prema Republici Srpskoj, što ukazuje da je, prema njihovim monstruoznim planovima, ugrađena u same temelje rešavanja ukupnog srpskog pitanja“, ocjenjuju u Udruženju i poručuju da toga moraju biti svjesni svi koji žive na ovim prostorima.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se