23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Za obilježavanje stradanja Srba u Podrinju organizovan prevoz iz Zvornika

Predsjednik Pododbora Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja Velemir Dunjić rekao je danas da je potrebno što uspješnije organizovati prevoz sa područja opštine Zvornik za Bratunac, zbog velikog interesovanja građana koji žele da prisustvuju obilježavanju stradanja Srba u Podrinju, 4. jula, u Bratuncu.

Dunjić je, nakon sastanka sa predstavnicima Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu opštine Zvornik, rekao Srni da je razgovarano o što uspješnijem organizovanju prevoza građana koji hoće da posjete mjesto stradanja i Vojničko groblje u Bratuncu.

„Dogovoreno je da svi društveni činioci, uključujući i lokalnu samoupravu, kao i nevladine organizacije proistekle iz odbrambeno-otadžbinskog rata organizovano dođu na mjesto srpskog stradanja u Bratunac, 4. jula“, rekao je Dunjić.

Načelnik Odjeljenja za boračko invalidsku zaštitu opštine Zvornik Željko Smiljanić rekao je da će iz Zvornika biti angažovano najmanje deset autobusa za prevoz građana do Bratunca, dodavši da broj angažovanih autobusa može biti i veći, ukoliko interesovanje građana bude to zahtijevalo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se