23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Tri projekta se realizuju sredstvima Omladinske banke Zvornik

U okviru „Omladinske banke Zvornik“ danas su u Zvorniku članovi neformalnih grupa mladih potpisali ugovore za realizaciju 3 omladinska projekta vrijednosti 6.000 KM.

Dragana Spasić iz Kreditnog odbora Omladinske banke Zvornik, koga čini 11 mladih ljudi iz Zvornika, rekla je da će dva projekta biti realizovana u Branjevu i jedan u Karakaju.

Potpisivanje projekata Omladinske banke Zvornik

„U Branjevu će biti izgrađen teren za odbojku na pijesku, kao i sportski teren sa spravama za vježbanje. Takav teren sa spravama planirano je da bude izgrađen i u Kakaraju“, rekla je Spasićeva.

Savjetnik načelnika opštine Zvornik za mlade, nvo i sport Ognjen Pavlović istakao je da Opština Zvornik podržava ovakve i slične projekte kroz koje mladi pokazuju svoje ideje i prijedloge kako da poboljšaju svoju sredinu.

„Ovi projekti daju mladima šansu da se iskažu i Opština Zvornik će i ubuduće biti partner u Omladinskoj banci Zvornik“, rekao je Pavlović koji je pozvao mlade ljude da prijavljuju svoje projekte na ovakve i slične programe.

Potpisivanje projekata Omladinske banke Zvornik

Sredstva za realizaciju projekata u jednakim iznosima obezbjeđuju Fondacija „Mozaik“ iz Sarajeva i Opština Zvornik koja u ovom programu učestvuje već sedam godina.

Odmah nakon potpisivanja počinje i realizacija projekata koji moraju biti završeni do kraja jula.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se