18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

TOOZ predstavila aplikaciju za mobilne telefone

ZVORNIK – Direktor Turističke organizacije opštine Zvornik Slavica Andrić predstavila je danas svoju aplikaciju za mobilne telefone koja je besplatna, naglasivši da je to prva aplikacije ove vrste u našoj regiji.

– Ova android aplikacija na jedan moderan način, uz pomoć savremenih tehnologija predstavlja trističku ponudu naše opštine. Ona je svojevrstan vodič i pomoći će svim turistima koji dolaze u Zvornik da se lakše snađu, jer se na njoj nalazi sve što treba da znaju o Zvorniku i sva turistička ponuda opštine – rekla je Andrićeva.

Ona je pojasnila da je inicijativa za aplikaciju potekla od Turističke organizacije Republike Srpske koja je ovaj projekat realizovala na Republičkom nivou.

– Oni su pozvali i sve lokalne turističke organizacije da se uključe u ovaj projekat i mi smo se, naravno odazvali i među prvim turističkim organizacijama u Republici Srpskoj imamo ovu android aplikaciju.

Viši saradnik za marketing u TOOZ Ljiljana Toholj rekla je da se aplikacija može skinuti na „Plej prodavnici“ gdje se na pretraživaču ukuca Zvornik i pojavljuje se „Zvornik trevl“, nakon čega se uključi instaliranje i aplikacija koja je jednostavna za korištenje se pojavljuje na početnom ekranu telefona.

– Na aplikaciji su svi podaci i informacije koje se nalaze na veb stranici TOOZ-a, pored turističke ponude i informacije o tome gdje odsesti, gdje jesti, o manifestacijama, a tu je i mapa sa značajnim objektima – rekla je Toholjeva.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se