5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Šešelj: Spriječili izdajnike da oklevetaju Srbe

Pristalice Srpske radikalne stranke onemogućene su danas da pred Skupštinom Srbije u Beogradu održe mirne proteste „protiv laži o Srebrenici“, ali je lider radikala Vojislav Šešelj uspio da priđe „Srpskom zidu plača“, koji je postavljen ispred te institucije, i oda počast svim srpskim žrtvama.

Šešelj, praćen jakim policijskim obezbjeđenjem, pridružio se ostalima i poručio da su srpski radikali i ostale patriotske snage uspjele da spriječe „izdajnike srpskog naroda da performansom `Sedam hiljada` oskrnave svetu srpsku zemlju i srpske žrtve“.

„Sprečili smo plan zapadnih propagandista i bosanske islamske džamahirije da se teška kleveta iznese protiv srpskog naroda i da se Srbi optuže za genocid, a u Srebrenici nije bilo genocida“, poručio je Šešelj.

On je naglasio da se u Srebrenici desio zločin, koji treba procesuirati, ali da niko ne može na srpska pleća da stavi hipoteku genocida i da niko ne smije u ime srpskog naroda na to da pristane.

Šešelj je rekao da se u Potočarima ne sahranjuju samo muslimani poginuli na tom području, već i posmrtni ostaci brojnih nestalih Srba, te poručio da je zadatak svih da se istina utvrdi, a raskrinkaju „izdajice srpskog naroda poput Nataše Kandić, Sonje Biserko i Staše Zajaka“.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se