23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pogledajte kako se oporavljaju fudbaleri Drine nakon treninga

Novi šef stručnog štaba zvorničke Drine Vladica Petrović od samog starta priprema zauzeo je oštar kurs i sa igračima vrijedno radi, a sve s ciljem da se ekipa što bolje spremi za početak sezone u kojoj je jedini cilj opstanak.

Ono što je iznenadilo mnogobrojne simpatizere Drine bila je činjenica da su igrači poslije napornog treninga završili u rijeci Drini.

„Riječ je o oporavku igrača nakon treninga. Pošto u klubu nemamo kade sa ledom, a imamo Drinu, čija voda ima neka ljekovita svojstva, onda smo ih uputili u rijeku da im malo pomogne da se relaksiraju i spremnije dočekaju naredne treninge, koji će biti mnogo teži“, rekao je Petrović.

Iako su nekoliko dana u zaostatku u odnosu na druge ekipe, nastoje da nadoknade propušteno, a Petrović polako kompletira tim za novo prvenstvo. Ekipa će od danas formu brusiti u Krupnju, staroj ljetnoj bazi Zvorničana.

„Nadamo se da ćemo u Krupnju odigrati nekoliko neophodnih utakmica i izbrusiti formu za prvenstvo. Tamo ćemo imati nešto kompletniju ekipu, jer očekujemo da nam pristigne još igrača. Svjesni smo da ima dosta kvalitetnih timova u Premijer ligi, ali ćemo odvažnim i kvalitetnim pristupom igri uspjeti da mnogima od njih pomrsimo račune. Imao sam priliku da na televiziji gledam dosta utakmica Premijer lige, dobro znam situaciju u klubovima i vjerujem da ćemo potpuno spremni dočekati start šampionata“, rekao je Petrović.

U subotu su se na treninzima Drine pojavila još četiri nova igrača. Riječ je o štoperu Dragomiru Nikoliću, lijevom beku Ognjenu Šiniku, te Aleksandru Radoviću i Goranu Antelju, dok su Dejan Popović i golman Filip Erić odranije pristupili ekipi.

„Pored ovih igrača, očekujemo još tri ili četiri „stranca“ koji će pojačati konkurenciju u timu. Želimo da ekipu što prije kompletiramo i da onda počnemo polako da slažemo kockice. Iako smo u zaostatku s vremenom, očekujem da do premijerne utakmice nadoknadimo propušteno i da se ravnopravno sa svima upustimo u bitku za bodove“, dodao je novi kormilar Zvorničana.

Karijera

Vladica Petrović je kao igrač počeo u Osečini, a potom je igrao za Loznicu, Obilić i Čukarički. Igrao je u Portugaliji dvije godine, šest sezona u Grčkoj u ekipi Etnikosa. Na kraju se vratio u Radnički iz Kragujevca. Trenersku karijeru započeo je sa 33 godine, a do sada je sjedio na klupi Budućnosti iz Valjeva, Radničkog Stobeks iz Loznice, Mladosti iz Lučana, a pune tri sezone proveo je kao šef stručnog štaba Metalca iz Gornjeg Milanovca.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se