18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Muž ubica krio arsenal oružja

PRIJEDOR – Policija je u dvorištu porodične kuće Draška Sekulića (41) iz Prijedora, koji se sumnjiči da je u maju ove godine nožem ubio suprugu Natašu Sekulić (37), pronašla arsenal oružja.

Prilikom pretresa koji je obavljen u srijedu, 22. jula, u okviru istrage o ubistvu Sekulićeve, otkriveni su i zaplijenjeni: automatska puška, 14 komada barutnih punjenja za minobacač, dva okvira za vojnu pušku, 388 komada municije različitog kalibra, četiri ručne bombe i nož za automatsku pušku.

Pomenutu lokaciju policija je pretresla nakon saslušanja D. S. (44) iz Ništavaca, koji je rekao policajcima da u Sekulićevom dvorištu kriju određenu količinu naoružanja, piše Glas Srpske..

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor, navodeći inicijale, rekli su da je policija zaplijenila arsenal oružja otkrivenog tokom pretresa Sekulićevog imanja.

– Policija će protiv osumnjičenog podnijeti izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija – kazali su u CJB Prijedor.

Draško Sekulić je osumnjičen da je 24. maja ove godine, pijan, sa četiri uboda nožem u stomak i grudi usmrtio suprugu Natašu Sekulić. Ubistvu Nataše, sa kojom Draško nije živio u istom domaćinstvu, prethodila je žestoka svađa. Nesrećna žena preminula je na putu do bolnice.

Prema tadašnjim pričama Sekulićevih komšija, Draško je mnogo pio, zbog čega se često svađao sa suprugom, koja više nije mogla da trpi njegov alkoholizam i maltretiranje, pa je napustila njihovu porodičnu kuću.

– Kada je Nataša otišla sa osamnaestogodišnjim sinom, Draško se potpuno odao alkoholu. Često bi pijan odlazio njenoj kući i tražio da se vrati, ali ti pokušaji završavali su samo svađom. Posljednji put svađa je bila kobna za Natašu – rekao je jedan od komšija koji je želio da ostane anoniman.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se