2 C
Zvornik
19. април 2024.

Mehmedović: Vučić je postigao upravo ono što je želio

Poslanik SDA u Predstavničkom domu parlamenta BiH Šemsudin Mehmedović izjavio je povodom napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima da je „Vučić postigao upravo ono što je želio“.

„Bošnjaci koji žive na ovim prostorima sigurno će nakon ovog biti izloženi ispadima ekstremista iz reda srpskog naroda“, rekao je Mehmedović za portal „Kliks“.

On je dodao da je ovo bila prilika da se dostojanstveno obilježi 20 godina od zločina nad Bošnjacima u Srebrenici i da se „to nije smjelo kvariti“.

Poslanik SDA u parlamentu BiH Sadik Ahmetović izjavio je da premijer Srbije nije trebalo da bude napadnut u Potočarima i da su svi morali da ostanu dostojanstveni bez obzira na Vučićevu retoriku u vezi sa rezolucijom o Srebrenici u Savjetu bezbjednosti UN.

„Problem destabilizacije bezbjednosti se uglavnom odrazi na povratnike u ovom gradu, njihovu djecu, objekte, džamije… Ovaj problem nisu napravile porodice žrtava, u to sam siguran“, rekao je Ahmetović i apelovao na sve koji mogu da pomognu da ne dođe do destabilizacije bezbjednosti.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se