10.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Kasiljas se u suzama oprostio od navijača Reala (foto/video)

Doskorašnji kapiten Real Madrida Iker Kasiljas oprostio se sa suzama u očima od navijača „kraljevskog“ kluba i zahvalio im se na podršci.

– Došao sam danas na ovaj divan stadion, da bih vam se zahvalio na svemu i poželio zbogom. Od subote više nisam igrač Reala, sada sam član Porta. Ovaj klub nije samo od mene napravio sportistu, nego me je i naučio da budem dobar čovjek. Svi treneri koji su radili sa mnom, uticali su na moj razvoj i učinili me ponosnim što sam član ovako velikog kluba – izjavio je legendarni španski golman na oproštajnoj konferenciji za medije.

Kasiljas je kao glavni razlog prelaska u Porto, naveo veliku želju trenera Hulena Lopetegija da ga angažuje i naglasio da će učiniti sve da novom klubu donese što više trofeja.

– Još jednom hvala svim navijačima Reala za bezuslovnu podršku. Bili su sa mnom i u dobrim i u lošim trenutcima. Ne želim da ostanem upamćen kao dobar ili loš igrač, želim da me pamtite kao dobrog čovjeka. Neću vam reći zbogom, jer znam da ovo nije kraj, nadam se da se uskoro vidimo – završio je Kasiljas.

Kapiten Reala, napustio je klub posle 16 godina i 723 odigrane utakmice. Sa Madriđanim je osvojio 18 trofeja – pet titula prvaka Španije, tri Lige šampiona, dva Kupa kralja, četiri španska Superkupa, dva evropska Superkupa, klupsko Svjetsko prvenstvo i Interkontinentalni kup.

[mom_video type=“youtube“ id=“Cz5OxdIYEss“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se