12 C
Zvornik
23. април 2024.

Dječaka našli, majku još traže: Bože, zašto si to napravila

ČAKOVEC – Na dnu devijacionog kanala kod akumulacionog jezera HE Čakovec pronađen je automobil te se sumnja da je u njemu nestala Ivana Fogadić (29), dok je tijelo dječaka Patrika Forgetića pronađeno u srijedu.

Jutros je počelo izvlačenje automobila koji su spasioci i policija dan ranije zapazili na dnu devijacijskog kanala kod akumulacionog jezera HE Čakovec. Sumnja se da je u njemu nestala Ivana Fogadić (29), koja se u noći s nedjelje na ponedjeljak sa 5-godišnjim sinom Patrikom odvezla plavom opel astrom.

Nakon pronalaska dječakovog tijela, Patrikov otac, kojem su kod jezera u kolima Hitne ukazivali pomoć, iskočio je iz vozila i uz povike: ‘Patrik, Patrik’, ali su ga dvojica policajaca spriječila da ne skoči u jezero.

Da je pronađeni dječak 5-godišnji Patrik Fogadić potvrdio je u srijedu stric dječaka Robert Fogadić, koji je bio prisutan poslijepodne prilikom izvlačenja tijela iz jezera. On je, kako piše list „Međimurje“, prepoznao tijelo djeteta i briznuo u plač te zavapio: „Bože, Bože, zašto si to napravila?“

Istraga bi trebalo da da odgovor da li je Ivana zaista namjerno odvezla automobil u kanal, koji ide uz lokalni put i širok je oko 40 metara i velike dubine, ili je zbog brzine i psihičkog stanja jednostavno sletjela u kanal. Koliko su struje jake u kanalu, vidi se i po tome što je Patrikovo beživotno tijelo plutalo nekoliko kilometara od mjesta gdje se nalazi automobil pa do jezera gdje je pronađen, piše 24sata.hr.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se