10.4 C
Zvornik
25. април 2024.

Danas počinje Moto skup: U Zvornik dolazi preko 500 bajkera

ZVORNIK – Moto klub „Drinski soko“ domaćin je četvrtog međunarodnog Moto skupa bajkera u Zvorniku.

Centralni skup je na gradskoj plaži na obali Drine, gdje će danas od 14 časova otvaranjem vrata kamp naselja i zvanično početi okupljanje bajkera u Zvorniku.

Ove godine najavljen je dolazak u Zvornik preko 500 bajkera sa svih strana. Predsjednik moto kluba „Drinski soko“, Miroslav Krstić je rekao da su vrata kampa i prostor na gradskoj plaži na obali Drine gdje je centralni skup bajkera, otvoreni za sve građane Zvornika i pozvao ih da se bolje upoznaju sa bajkerima.

Kako je najavljeno, na Moto skupu bajkera u Zvorniku, učestvovaće bajkeri iz Švajcarske, Austrije, Mađarske i svih zemalja bivše Jugoslavije: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Programom je planiran, večeras od 20 časova, koncert dva rok sastava, Seizmos iz Banje Koviljače i Morison iz Zvornika, na gradskoj plaži, na obali Drine gdje je centralni skup bajkera.

U subotu je u okviru programa Moto skupa zvanični defile bajkera kroz Zvornik, a predviđeno je druženje bajkera i posjetilaca. Defile kroz grad je u 18 časova, a već u 19 časova na gradskoj plaži na obali Drine su bajkerske igre u nadvlačenju konopca, bacanju guma u dalj, ispijanju piva. U večernjim satima od 21 čas su koncerti rok grupa Arka iz Bijeljine i Variola vera iz Istočnog Sarajeva.

U nedelju u podnevnim satima je odlazak bajkera i zatvaranje kampa.

Pozitivne vrijednosti

Koalicija „Za pozitivan Zvornik“ podržala je Moto klub i zvanično pridruživši se njihovoj organizaciji skupa bajkera, sa sloganom za mir, zajedništvo i srećnu budućnost.

Naredna dva dana bajkeri će imati više aktivnosti. Danas u popodnevnim satima, tačnije u 17 časova bajkeri, predstavnici domaćina i gostiju bajkera, sa članovima Koalicije „Za pozitivan Zvornik“ će posjetiti mjesnu zajednicu Kula grad, gdje će se družiti sa djecom i mještanima i obići džamiju Kula grad i crkvu Svete Petke Paraskeve.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se