18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Cvijanović: Ono što radi SDS nije dobro za građane Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je danas da ono što SDS radi na nivou BiH nije dobro za građane Srpske.

„SDS nema komunikaciju, kao vlast na nivou BiH, sa institucijama Republike Srpske. Sve živo prihvataju u Sarajevu i o tome neću da ćutim“, rekla je Cvijanovićeva novinarima tokom skupštinske pauze.

Predsjednik Vlade Srpske tvrdi da ju je „predsjednik SDS-a Mladen Bosić ucjenjivao strancima kada je riječ o reformskoj agendi“.

„Tažio je /Bosić/ od međunarodne zajednice da se obračuna sa /predsjednikom Srpske/ Miloradom Dodikom zbog referenduma, zbog toga što ga nije pobijedio na izborima. Tražio je da moram prihvatiti reformsku agendu, koja je bila nakaradna za Srpsku i kojojm je bila predviđena privatizacija `Elektroprivrede`“, navela je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je SDS na nivou BiH uradio 20 loših stvari za Republiku Srpsku.

„Teško je, kažu, razgovarati sa Željkom Cvijanović.. Pa, normalno, kada ne dam da odnosite iz Srpske kao iz samoposluge, zato što vam je neko gore od vaših koalicionih partnera nešto rekao“, navela je Cvijanovićeva.

Ona je ponovila da će referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH samo osnažiti Republiku Srpsku.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se