15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Odbijen ulazak u BiH za šest turskih državljana

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo danas je zbog pogrešnog davanja informacija o svrsi i namjeri boravka u BiH odbijen ulazak za šest državljana Turske, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo juče su na letu Sarajevo-Minhen uhapsili državljanina Turske čiji su inicijali U.E. /45/ jer je posjedovao falsifikovani pasoš i ličnu kartu Bugarske. Procesuiranje državljanina Turske je u toku.

Na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška, na izlazu iz BiH, uhapšen je državljanin Hrvatske i BiH čiji su inicijali Š.G. /43/ na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću zbog nedozvoljene proizvodnja i prometa oružja. Lice je predato policijskim službenicima Sudske policije Banjaluka.

Pripadnici Jedinice granične policije Hum su u petak, 26. juna, u večernjim časovima na ulazu u BiH uhapsili državljanku BiH čiji su inicijali N.T. /24/ nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda. Ona je predata službenicima Policijske stanice Doboj.

Isto veče je na graničnom prelazu Rača, na ulazu u BiH, uhapšen državljanin BiH čiji su inicijali Š.Š. /53/ na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju zbog falsifikovanja isprave. On je predat policijskim službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na graničnom prelazu Kamensko uhapšen je državljanin Hrvatske i BiH čiji su inicijali D.B.W. /35/ jer ga potražuje federalni MUP zbog počinjenog krivičnog djela pronevjera u službi. On je predat pripadnicima Sudske policije Livanjskog kantona na dalje postupanje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se