8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Godišnjim koncertom obilježen kraj školske godine u Osnovnoj muzičkoj školi

ZVORNIK – Zvornička Osnovna muzička škola održala je sinoć tradicionalni Godišnji koncert učenika ove škole.

Direktor Ljubiša Popović rekao je da su se publici predstavili učenici sa svih odsjeka kroz 19 muzičkih tačaka.

– Prezadovoljni smo i ja i nastavnici koncertom, pokazao se timski rad koji je prisutan u ovoj školi. Učenici su pokazali svoje znanje, a tokom sinoćnjeg koncerta podijelili smo im i diplome koje su nam pristigle sa Republičkog takmičenja, ali i drugih reprezentativnih takmičenja na kojima su učestvovali naši učenici – rekao je Popović.

On je izrazio zadovoljstvo proteklom školskom godinom koju je završilo 210 učenika ove škole.

– Imali smo veliki broj koncerata, nastupa na raznim manifestacijama, osvojenih nagrada tako da je ova školska godina bila uspješna – naglasio je Popović.

On je najavio i da će povodom Svjetskog dana muzike u petak, 19. juna, u zvorničkom Domu omladine sa početkom u 19 sati biti održan i koncert profesora Osnovne muzičke škole.

Popović je najavio i da će u periodu od 22. do 28. juna 23 učenika ove škole i pet profesora boraviti u austrijskom gradu Pingaua sa čijom muzičkom školom „Erchercog Johan“ zvornička muzička škola ima Memorandum o saradnji.

Direktor zvoričke Osnovne muzičke škole rekao je i da je u ovoj školi završen upisni rok, te da je za 2015/16 školsku godinu primljeno 29 učenika u pripremno odjeljenje i prvi razred.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se