9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Federer o odnosu sa Novakom: Ne sviđa mi se to što je Beker rekao

Švajcarski teniser Rodžer Federer odgovorio je Borisu Bekeru na opasku da je „javna tajna kako se on i Novak Đoković ne podnose“.

Beker je nedavno rekao da postoji animozitet između Federera i Đokovića, na šta se Švajcarac osvrnuo.

„Mislim da su takvi komentari nepotrebni, Beker ne ne može znati da li ja imam probleme sa Đokovićem. Uvijek je opasno pričati previše, ponekad kažete nešto što ne bi trebalo. Ne sviđa mi se to što je rekao, na kraju krajeva, on mi je nekad bio idol“, rekao je Federer za „Bernerzeitung.ch“.

Beker je spomenuo i da igrači kriju osjećanja zbog imidža u javnosti.

„Trebalo bi da me poznaje dovoljno dugo kako bi znao da sam opušten tip, cijenim ga, ne posmatram ga prvenstveno kao trenera Novaka Đokovića, već kao i ranije. Prijateljski sam nastrojen i uljudan prema drugima, naravno, ponekad je teško ‘sabrati’ se kada ste premoreni ili neraspoloženi, ali to je sve dio posla“, poručio je Švajcarac, koji je prokomentarisao praksu Stana Vavrinke da ponekad trenira sa Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem.

„On ima svoju filozofiju rada, očigledno, to je pravi put za njega, tako se postepeno navikao na visok nivo. Naš odnos je i dalje na vrhunskom nivou, drago mi je što je ostvario uspjeh i što je na putu do vrha“, dodao je Federer, prenosi Blic Sport.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se