12 C
Zvornik
20. април 2024.

Zvorničani u finalu poznatog rok festivala

Hard – rok sastav „The Straights“ plasirao se ove godine u finale takmičenja „Hoću da snimim pesmu“, čiji je jedan od sponzora i izdavački gigant zagrebački ”Jugoton.

Glasovima publike odlučeno je da se 24. maja predstave kao finalisti u jednom od najpoznatijih rok klubova u Beogradu „Dangubi“, gdje će se sa još sedam bendova ravnopravno boriti za najviši plasman.

Ovaj  mladi bend, upravo je premijeru imao u Zvorniku, 2013. godine tokom manifestacije „Zvorničko ljeto“ doduše, tada su nastupili pod nazivom ’’P.M.S.’’. Današnju postavu čine i dvojica Zvorničana, Draško Drašković (osnivač benda, bas gitara) i Stefan Šarović (gitara).

O utiscima samog finala, funkcionisanja benda pričali smo sa Draškom, osnivačem benda i bas gitaristom.

-Grupa je mjenjala svoj sastav samim tim i ime. Naš stav je jasan – članovi mogu da se mjenjaju ali bend mora nastaviti da se razvija.  Tako i tragajući za najboljim zvukom i ritmom grupa se na takmičenju predstavila na najbolji način i to je nagrađeno prolaskom u finale takmičenja od strane publike.  Za nas je to značajan rezultat imajući u vidu da je bend tek stao na noge. Želim u ime benda da se zahvalim svima koji nam pružaju podršku na razne načine, a mi ćemo se svakako potruditi da se odužimo na najbolji način, ispričao nam je Drašković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se