12 C
Zvornik
23. април 2024.

Zbog ove 3 stvari svaki muškarac će odlijepiti za vama – da li ih radite?

Pojedini muškarci tvrde da nisu u stanju da se obavežu, međutim, kada naiđu na onu pravu, čak i najtvrdokorniji pripadnici jačeg pola spremni su na sve. Ovo su tri stvari zbog kojih će odlijepiti za vama bez obzira na sve.

1. Ne tražite da samo odigra ulogu koju ste mu namjenili

Jedan od najvećih strahova koje muškarci imaju jeste da žena očajnički traži muža – i da će svaki odgovarati.

Muškarci žele partnera koji će ih prihvatiti zbog njih samih. Istog trenutka kada shvati da postoje skriveni planovi, pored onih da se bolje upoznate, automatski će se zatvoriti u sebe i njegova zaljubljenost će splasnuti.

2. Pokažite mu da vam nije problem da odete

Kada muškarac misli da se cio vaš život vrti oko njega, i da ste već odlučili da je on „taj“ i prije nego što ste pričali o budućnosti, osjetiće pritisak.

I ne samo to, smatraće da mora da ispuni vaša očekivanja ali će u isto vrijeme biti i nervozan zbog mogućeg neuspeha.

Umjesto toga, morate mu pokazati da ste izbirljivi – stavite mu do znanja da, iako vam se viđa, ipak imate opcije i da kontrolišete sve što vam se u životu dešava.

Kako ovo da učinite?

Pokažite mu da imate i život van veze, Bavite se svojim hobijima, izlazite sa prijateljima i porodicom, poboljšavajte vašu karijeru i život.

Tada će on biti srećan što u vašem životu ima mjesta i za njega, i boriće se da tu ostane.

3. Njegov život je toliko bolji sa vama u njemu

Stvarajte pozitivna iskustva zajedno sa njim. Muškarce ne možete jednostavno natjerati na vezu, već morate da stvorite pravu atmosferu koja će dovesti do njegove emotivne reakcije.

Prava atmosfera podrazumeva da radite stvari u kojima oboje uživate. Sva ta radosna dešavanja pokazaće mu da ste djevojka koja je spontana i razigrana, a to je tip žene na koju će svaki muškarac odlepiti, piše 24sata.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se