15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra svečana akademija povodom Dana opštine Zvornik

ZVORNIK – Dan opštine Zvornik obilježava se nizom manifestacija od 18. do 23. maja, dok će centralni događaj – Svečana akademija biti održan sutra, 21. maja.

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović na akademiji će uručiti opštinska priznanja zaslužnim pojedincima, preduzećima, ustanovama i organizacijama.

Odluku o dodjeli priznanja – Povelje, Medalja „Stanko Nikolić“ i Zahvalnica, donijela je Skupština opštine na posljednjoj sjednici i njih će ove godine dobiti 25 pojedinaca, preduzeća, ustanova i organizacija.

U programu će učestvovati Prvo zvorničko pjevačko društvo „Izvornik“, a obilježavanju Dana opštine prisustvovaće ispred Vlade Republike Srpske Zlatan Klokić, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, te Branislav Nedimović, gradonačelnik Sremske Mitrovice sa kojom Zvornik ima potpisan Sporazum o saradnji i Davorin Terčon, gradonačelnik Sežane sa kojom Zvornik njeguje dobre odnose.

Svečana akademija biće održana u Domu omladine u 15:00 sati.

Povodom Dana opštine, načelnik Stevanović sutra u 10:00 sati upriličiće i svečani prijem za strelce protivgradne zaštite, a u 11:00 sati i prijem za novinare.

U 12:00 sati načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović položiće cvijeće na centralni spomenik u Zvorniku.

Istog dana, u 17:00 sati kod zgrade Pošte biće otkriven mural Slikarske radionice „Paleta“, dok će u 20:00 sati u Domu omladine Pozorište „Aleksandar Joković“ iz Ljubovije odigrati pozorišnu predstavu „Profesionalac“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se